Kennismakingssessies Loonaangifteketen 2024

Veel mensen zijn benieuwd naar het verwerken van gegevens over loon, pensioenen en uitkeringen. Bent u ook nieuwsgierig naar de ontstaansgeschiedenis, wie de spelers zijn, hoe informatie wordt ingewonnen, beoordeeld en gedistribueerd?

Wilt u weten hoe de keten wordt bestuurd, hoe de prestaties van de keten worden gemeten, welke controles een rol spelen, hoe lastenverlichting en gemak voor de burger wordt nagestreefd? Bezoek dan een van onze kennismakingssessies. In een interactieve opzet van 2 uur nemen Ed Steenbeek (Belastingdienst) en Arnoud Okkinga (UWV) u mee in de wereld van de loonaangifteketen.

De afgelopen jaren hebben de kennismakingssessies die de loonaangifteketen organiseert, op veel belangstelling kunnen rekenen. Ook dit jaar vinden de kennismakingssessies elke derde dinsdag van de maand plaats van 14.00 uur tot 16.00 uur, aan de Graadt van Roggenweg 500 te Utrecht.

Aanmelden kan via info.loonaangifteketen@uwv.nl