Kennismakingssessies loonaangifteketen 2019

De kennismakingssessies die de loonaangifteketen organiseert, kunnen op veel belangstelling rekenen. Veel mensen zijn benieuwd naar het verwerken van gegevens over loon, pensioenen en uitkeringen.

Bent u ook nieuwsgierig naar de ontstaansgeschiedenis, wie de spelers zijn, hoe informatie wordt ingewonnen, beoordeeld en gedistribueerd? Wilt u weten hoe de keten wordt bestuurd, hoe de prestaties van de keten worden gemeten, welke controles een rol spelen, hoe lastenverlichting en gemak voor de burger wordt nagestreefd? Bezoek dan een van onze kennismakingssessies. In een interactieve opzet van 2 uur nemen Frits Jager (Belastingdienst) en Arnoud Okkinga (UWV) u mee in de wereld van de loonaangifteketen. Hier vindt u een terugblik op de sessie van mei 2018.

De bijeenkomsten vinden plaats op de Graadt van Roggenweg 500 te Utrecht, waar het ketenbureau van de loonaangifteketen gevestigd is.

Wanneer?

Elke derde dinsdag van de maand van 14.00 uur tot 16.00 uur. Er zijn nog plekken beschikbaar voor de bijeenkomsten van 15 oktober, 19 november en 17 december 2019.

Aanmelden

Wilt u een van de sessies bijwonen? U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info.loonaangifteketen@uwv.nl. Vermeld de datum wanneer u wilt komen. Er is plaats voor maximaal 15 personen.