De kennismakingssessies loonaangifteketen 2022 gaan weer starten!

De kennismakingssessies die de loonaangifteketen organiseert, kunnen op veel belangstelling rekenen. Veel mensen zijn benieuwd naar het verwerken van gegevens over loon, pensioenen en uitkeringen.

Bent u ook nieuwsgierig naar de ontstaansgeschiedenis, wie de spelers zijn, hoe informatie wordt ingewonnen, beoordeeld en gedistribueerd? Wilt u weten hoe de keten wordt bestuurd, hoe de prestaties van de keten worden gemeten, welke controles een rol spelen, hoe lastenverlichting en gemak voor de burger wordt nagestreefd? Bezoek dan een van onze kennismakingssessies. In een interactieve opzet van 2 uur nemen Frits Jager (Belastingdienst) en Arnoud Okkinga (UWV) u mee in de wereld van de loonaangifteketen.

De bijeenkomsten vinden plaats op de Graadt van Roggenweg 500 te Utrecht, waar het ketenbureau van de loonaangifteketen gevestigd is.

Wanneer?

Elke derde dinsdag van de maand van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Data:

19 juli (vol)

16 augustus

20 september

18 oktober

15 november

20 december

Aanmelden

Wilt u een van de sessies bijwonen? U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info.loonaangifteketen@uwv.nl. Vermeld de datum wanneer u wilt komen. Er is plaats voor maximaal 15 personen.