Uitnodiging Ketencafé Blockchain

Op 27 maart a.s. organiseert de loonaangifteketen een Ketencafé over Blockchain. Onderaan vindt u informatie hoe u zich hiervoor kunt aanmelden.

In de wereld van innovatie is blockchain niet meer weg te denken. Het ontwikkelt zich  razendsnel, en biedt vele toepassingsmogelijkheden. Genoeg redenen voor de  loonaangifteketen om de technologie te beproeven. In november 2018 is de  loonaangifteketen in samenwerking met Coinversable een Proof of Concept (PoC) gestart om  kennis en ervaring op te doen met Blockchain. Het heeft een werkende blockchain  opgeleverd, en veel nieuwe inzichten.

Wat is blockchain nou precies? Is het wel veilig? En wat kan de overheid er mee? Graag nodigen we jullie uit voor een Ketencafé waarin we deze inzichten met jullie delen.

De presentatie zal worden verzorgd door Gertjan de Ruiter (UWV), Ibrahim Kaya (Belastingdienst), Erwin Bisschop en Steven Verkuil (beiden van Coinversable). Zij hebben gezamenlijk een PoC uitgevoerd op het Aanvraagproces van het Eigenrisicodragerschap WGA. In de huidige praktijk is dit een tijdrovend en papieren proces waarin veel mis kan gaan. De PoC biedt mooie inzichten in oplossingen die blockchain kan bieden.

Aanmelden

Wil je aanwezig zijn? Meld je dan aan via info.loonaangifteketen@uwv.nl. We bieden plaats aan 50 geïnteresseerden, vol is vol!