Aantal deelnemers Forum Salaris blijft stijgen

Het aantal deelnemers va het Forum Salaris blijft stijgen. Recent werd de 5.000e deelnemers geregistreerd. Inmiddels is het Forum de 5.300 gepasseerd.

Het Forum salaris is een online ontmoetingsplek voor salarisadministrateurs. Op dit forum - vóór en dóór salarisadministrateurs - staat samenwerken centraal. Het forum biedt de mogelijkheid tot online interactie tussen vakgenoten onderling en tot contact met de Belastingdienst, om samen te komen tot een zo juist en volledig mogelijke invulling van de loonaangifte.

De Belastingdienst maakt het forum mogelijk, UWV en salarisadministrateurs participeren. Forum Salaris vormt een plek waar u als salarisadministrateur uw vakgenoten online kunt ontmoeten. Ook is het mogelijk om vragen over de loonaangifte te bespreken met elkaar en met Belastingdienst en UWV.

Het Forum Salaris bestaat sinds 2016.